Groepen & Verhuur 2017-05-08T16:29:01+00:00

Groepen, feestelijk, zakelijk & scholen

Het Zee Aquarium in Bergen aan Zee is zeer geschikt voor school-, groeps- en bedrijfsuitjes. De multimedia- en educatieve ruimte leent zich prima voor kinderfeestjes, groepsactiviteiten, presentaties en/of vergaderingen. Het Zee Aquarium biedt een inspirerende omgeving om in alle rust ergens samen in te duiken en aan te werken. Privé of zakelijk. Heeft u leuke ideeën en/of wensen? We denken graag met u mee!

Bezoekt u met een groep van 21 personen of meer het Zee Aquarium, dan krijgt u uiteraard een aantrekkelijke korting op de entreeprijs. Het Zee Aquarium is volledig aangepast aan en daarmee zeer goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Kinderfeestje

Ben je (bijna) jarig? Voor een spannend piratenpartijtje of zeemeerminnen-feestje kom je naar het Zee Aquarium! Koning Neptunus wacht op jou en je vrienden! Voor de wijsneuzen onder ons, organiseert het Zee Aquarium ook wetenschapsfeestjes.

Een leuk feest begint met het uitdelen van een stoere, vrolijke uitnodiging! Een stapeltje uitnodigingskaarten krijg je van ons, zodra jouw papa of mama je kinderfeestje bij ons heeft gemeld.

Piraten- of zeemeerminnenfeestje

Onze zeemeermin of koning Neptunus wacht jou en je vrienden en vriendinnetjes op. We eten eerst een zeewiertaartje of zandgebakje en drinken lekkere limonade. Daarna verkleden jullie je tot zeemeermin of piraat en worden jullie geschminkt. Als jullie echte piraten en/of zeemeerminnen zijn, gaan we op zoek naar een heel bijzondere schat! Die schatkist vind je niet zomaar: daar moeten jullie wel iets voor doen! Zo mogen jij en je vrienden allerlei gekke, spannende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Hoe het feestje verder verloopt, verklappen we niet!

Voor kids tot 10 jaar.

Wetenschapsfeestje

Tijdens dit feestje gaan jij en je vrienden na het eten van taart en drinken van limonade als echte whizzkids aan de slag met een speurtocht en allerlei opdrachten. Zo krijgen jullie een witte laboratoriumjas aan en mogen jullie proefjes doen. Jullie leren onder meer een filter bouwen en experimenteren met water en lucht, zout, zoet… en meer. Dat wordt een bruisend feestje!

Geschikt vanaf acht jaar

Spannend en leuk wordt het zeker: een feestje bij het Zee Aquarium is er één om niet snel te vergeten. Dus… Vraag je vader of moeder snel contact op te nemen. Tot snel!

Kosten

Voor de kinderfeestjes geldt een minimum aantal van zes deelnemers. De kosten bedragen €13,50 p.p. Dat is inclusief uitnodigingen, limonade, taartje, leuk aandenken en een ijsje. Per zes kinderen minstens één betalende volwassen begeleider.

Meer weten? Tel  +31(0)72 581 29 28 of info@zeeaqarium.nl