Dierentuinen- en aquariasite ZooSite heeft in het Paasweekend de nominaties bekendgemaakt voor de negen ZooSite Awards 2018. Het is de elfde keer dat deze inmiddels beroemd geworden Awards worden uitgereikt. Het Zee Aquarium Bergen aan Zee is door ZooSite genomineerd voor de Award voor het mooiste aquarium 2018. Tot en met zaterdag 28 april kan iedereen zijn stem uitbrengen op zoosite.nl.
Baby hondshaaitjes geboren in het Zee Aquarium Bergen aan Zee
In de elf jaar van hun bestaan groeiden de ZooSite Awards uit tot bekende en erkende prijzen voor dierentuinen die zich op hun eigen wijze wisten te onderscheiden. Bekende dierentuinen als Burgers Zoo, Diergaarde Blijdorp en de Olmense Zoo uit België wonnen de prestigieuze awards al eerder. Voor 2018 reikt ZooSite negen awards uit: die van de Mooiste Dierentuin (onder zowel EZEA-leden als niet-leden), Mooiste Indoor Zoo, Mooiste Aquarium, Mooiste Specialisatie Zoo, Leukste Geboorte Zoogdier en Leukste Geboorte Niet-Zoogdier, Leukste Aanwinst (voor EAZA-leden) en Mooiste Nieuwe Verblijf (idem). Het Zee Aquarium is door ZooSite genomineerd voor het Mooiste Aquarium.
Romy Majewski, die samen met vader Dirk eigenaar is van het Zee Aquarium Bergen aan Zee: “Dit beschouwen we als een prachtige en prestigieuze beloning voor de grote verbouwing die het Aquarium vorig jaar heeft ondergaan. De nominatie geeft aan dat een erkende partij als ZooSite ziet dat het Zee Aquarium nieuwe stijl veel toegevoegde waarde biedt voor educatie van volwassenen en kinderen over het zeeleven en de entertainmentswaarde daarvan. Het stimuleert ons door te gaan op deze ingeslagen weg. We hopen dan ook dat we voldoende stemmen krijgen om deze prestigieuze Award in de wacht te slepen.”
Stemmen kan tot 28 april. Iedereen mag twee keer stemmen en het is ook leuk om op andere genomineerde dierentuinen te stemmen, bijvoorbeeld op de aanwinst van de Reuzenpanda’s. Klik hier om naar het stemformulier te gaan.
Namens alle dieren en teamleden van het Zee Aquarium Bergen aan Zee: Dank je wel!!

Delen is lief